Retourneren en garantie


- Garantie
- Defect product
- 14 dagen zichttermijn

Garantie
Op alle producten die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een product bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren.

Alle producten op deze website worden geleverd met minimaal 1 jaar garantie, net zoals u in de winkel gewend bent. De garantieperiode, met eventuele aanvullende voorwaarden, van elk product vindt u terug op de productpagina.

Als een product niet naar behoren functioneert binnen de garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door het te repareren, een nieuw of vervangend product aan te bieden of in uiterste gevallen restitutie van het aankoopbedrag. Wanneer het product niet naar behoren functioneert door uw eigen toedoen heeft u geen recht op garantie.

Denkt u recht te hebben op garantie, neem dan contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar info@mundo-recreatie.nl. U ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons per e-mail.

Defect product
Een defect product, dat vinden we erg vervelend! Wij zullen er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Om uw probleem zo snel mogelijk op te kunnen lossen vragen wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar info@mundo-recreatie.nl en de onderstaande gegevens te vermelden:

✓ Uw bestelnummer
✓ Uw naam en adres
✓ Een omschrijving van het defect
✓ Indien mogelijk een foto van het zichtbare defect

Let op: Als u woonachtig bent in België, mag u uw garantieaanvraag online registreren via www.intexsupport.be. Na ontvangst van uw online garantieaanvraag, zal het Intex Service Center van België en Luxemburg contact met u opnemen en u een passende service bieden.

U ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons per e-mail.

14 dagen zicht termijn
U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van redenen, een product te retourneren (herroepingsrecht) Uitzondering hierop zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht worden er geen kosten in rekening gebracht tenzij het product beschadigd, incompleet of zonder de originele doos ontvangen wordt. De kosten voor het retoursturen worden wel altijd door u betaald.

De 14 dagen zichttermijn gaat in op de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen. Wanneer u meerdere producten heeft besteld in 1 bestelling en de producten afzonderlijk worden geleverd gaan de veertien dagen in als u het laatste product heeft ontvangen. Als u een product heeft besteld wat uit meerdere onderdelen bestaat en deze onderdelen apart worden geleverd gaat de 14 dagen zichttermijn in op de dag waarop u het laatste onderdeel heeft ontvangen.

Een product kan alleen worden geretourneerd indien het:

✓ In de originele staat verkeerd (compleet en niet beschadigd)
✓ In de originele verpakking

Wanneer u een product wenst te retourneren binnen de zichttermijn vragen wij u vriendelijk het retourformulier in te vullen en toe te voegen aan uw retourzending.


- Klik hier om het retourformulier te downloaden

Het factuurbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening, mits we het product in de originele staat en verpakking retour hebben ontvangen. De kosten voor het retourneren dient u zelf te betalen. De PostNL tarieven zijn: € 6,95 voor een pakket tot 10 kg, € 13,25 voor een pakket tussen 10 en 30 kg.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Mundo Recreatie niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde producten. Vraag daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Bij het ontbreken van de originele verpakking, accessoires of het constateren van schade wordt 15% van het factuurbedrag ingehouden ter compensatie van de waardedaling van het betreffende product. Wanneer blijkt dat de schade niet gecompenseerd kan worden door het inhouden van 15% staan wij vrij om een groter percentage in te houden op het factuurbedrag of in uiterste gevallen de retourzending niet te accepteren. Behandel de producten daarom met respect en voorkom onkosten.

Heeft u nog vragen over de garantietermijn, een defect product of de zichttermijn? Onze klantenservice medewerkers staan u graag te woord van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 via 085-1044334.
E-mailen mag altijd naar info@mundo-recreatie.nl