retourneren

Retourneren

Is je product niet naar wens? Dat is jammer. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je het product terugsturen. We zouden je willen vragen om het product in een zo oorspronkelijk mogelijke staat (zonder gebruikssporen) en in de verpakking retour te sturen.

Je betaalt zelf de retourkosten. Het terugsturen van een pallet kost € 45 in Nederland en € 50 in België. Dit bedrag houden we in op het aankoopbedrag bij de terugbetaling.

Zodra we je pakket of pallet hebben ontvangen, sturen we een bevestiging per mail (het kan voorkomen dat je retourzending volgens de track en trace is afgeleverd en je nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen. We verwerken de retouren namelijk 1 x per dag). Tijdens het verwerkingsproces houden we je telkens per e-mail op de hoogte.

Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk na ontvangst teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt*. Dit gebeurt in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Zodra we het aankoopbedrag hebben teruggestort ontvang je een e-mail.

* Bij het ontbreken van de originele verpakking, accessoires of het constateren van gebruikerssporen of schade wordt 15% van het aankoopbedrag van het betreffende product ingehouden. Wanneer blijkt dat de schade niet gecompenseerd kan worden door het inhouden van 15% staan we vrij om een groter percentage in te houden op het aankoopbedrag of in uiterste gevallen de retourzending niet te accepteren.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Mundo Recreatie niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je product(en)? Onze klantenservice helpt je graag verder. Ze zijn telefonisch te bereiken via 085-1044344 (maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00) of mail naar info@mundo-recreatie.nl