Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn het team achter Mundo Recreatie. Wij beantwoorden al je vragen over je bestelling en zorgen dat jouw pakketje wordt ingepakt én verzonden. We doen veel werk met weinig mensen, iedereen kent elkaar en dat zorgt voor veel plezier op de werkvloer! We hebben 4 afdelingen en samen zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Om jou te helpen bij het maken van een keuze tussen al onze producten, zetten we zoveel mogelijk belangrijke informatie op de website. Dit doet ons online marketingteam!

We hebben een Nederlandse en een Duitse klantenservice.
Zij geven je advies over de producten, hebben de informatie over jouw bestelling en helpen je met al jouw overige vragen.

In het magazijn werken 4 vaste medewerkers die jouw pakketje inpakken en verzenden. Stuur jij je pakketje terug? Dan nemen ze het weer aan van de postbode en sturen een bericht naar kantoor dat het pakket binnen is, zodat het verder verwerkt kan worden.

Is je betaling niet helemaal goed gegaan? Of was je bestelling niet naar wens en wil jij je geld terug? Dat kan! Gelukkig hebben we ook iemand die alle geldzaken regelt.

Wij zitten als team elke dag in dezelfde ruimte, komen bij elkaar tijdens een werkoverleg, praten bij tijdens de koffiemomentjes en vieren elkaars verjaardagen.
Samen zorgen we voor een positieve energie, zodat we elke dag weer alle bestellingen kunnen verwerken!

Bedrijfs- en contactgegevens

Bedrijfsnaam Mundo Recreatie
Adres Oostpolderweg 15   4413 NN Krabbendijke
E-mail info@mundo-recreatie.nl Telefoon 085-1044334
Rekeninghouder Mundo Recreatie Bank ING bank
IBAN NL48 INGB 0007 4637 91 BIC INGBNL2A
KVK nummer 62140868 BTW nummer NL854677951B01

We zien je heel graag terug in onze webshop!