Intex groothandel

Mundo Recreatie en Intex

Mundo Recreatie is begonnen met de verkoop van Intex luchtbedden en inmiddels uitgegroeid tot Intex groothandel voor de zakelijke markt. Intex is vooral bekend van de Intex zwembaden maar het complete Intex assortiment bestaat uit Intex luchtbedden, Intex zwembaden, Intex opblaasboten en Intex opblaasbare jacuzzi's. Bovendien is er een groot assortiment aan benodigdheden als beschermhoezen, hand- en voetpompen, filterpompen, filters, trapjes, afdekzeilen, grondzeilen, zwembadspeelgoed, peddels, elektromotoren, motorsteunen, spa filters, onderhoudsets, accessoires en onderdelen. Mundo Recreatie heeft alle Intex producten in voorraad en kan deze direct leveren.

Intex groothandel

Sinds 2014 mogen wij ons Intex groothandel noemen. Dit betekent dat wij alle Intex producten inkopen. Dit doen we rechtstreeks bij de Intex Trading fabriek in China. Hierdoor kunnen we de Intex producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Je kunt op drie manieren profiteren van dit voordeel: containerinkoop via Mundo Recreatie, inkoop van een (kleine) eigen voorraad en/of levering van Intex producten op basis van dropshipment.

Containerinkoop

Aan de hand van de Intex inkooplijst kun je containers bestellen. Dit houdt in dat je eind augustus doorgeeft welke Intex producten uit de catalogi je wilt bestellen. Deze producten worden dan rechtstreeks vanuit China in containers bij je afgeleverd. Naast de containerinkoop kun je bovendien gedurende de rest van het jaar een kleine voorraad inkopen vanuit ons magazijn.

Inkoop eigen voorraad

Indien je een eigen magazijn hebt kun je ervoor kiezen om Intex producten bij ons te bestellen en deze in je eigen magazijn op voorraad te leggen. Via een portal bestel je producten die we op een pallet bij jou afleveren. Vervolgens kun je deze producten aan je klanten verkopen. Bestellingen van € 1000-. of meer worden franco geleverd.

Dropshipment

Als bedrijf plaats jij de bestelling van jouw klant in ons systeem. Wij zorgen ervoor dat het Intex product in jouw naam wordt afgeleverd bij de klant. De bestellingen kunnen rechtstreeks bij ons worden ingevoerd met behulp van een zakelijk account en een feed. Als dropshipper betaal je de groothandelprijs + verzendkosten. In deze verzendkosten zit een klein bedrag verwerkt voor het inpakken en verzenden van de bestellingen.

Interesse?

Wil je Intex producten bij onze groothandel inkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085-1044779 (optie 2) of zakelijk@mundo-recreatie.nl.

Bedrijfs- en contactgegevens

Bedrijfsnaam Mundo Recreatie
Adres Oostpolderweg 15   4413 NN Krabbendijke
E-mail info@mundo-recreatie.nl Telefoon 085-1044334
Rekeninghouder Mundo Recreatie Bank ING bank
IBAN NL48 INGB 0007 4637 91 BIC INGBNL2A
KVK nummer 62140868 BTW nummer NL854677951B01